streda 13. septembra 2017

Barcelona egy labdarúgó csodát vezetett. Párizs hat gólt és haladást ért el

Hittek és remélték. Azt akarták, hogy az első csapat elveszett Bajnokok Ligája fordított a veszteség 0: 4, az első mérkőzés. „Ha valaki bizonyítani tudja és a Barcelona," hitt megtorlás ellen Paris csatár Luis Suárez.

bet365 élő fogadás

A beszélt a szél, ő csak három perc kinyitotta a pontozást. A büntetés terén ő bujkált a megfelelő helyen, és kihangsúlyozta a fejében párbajban legyőzte kapus Trapp.

Fő skyrocketed padon öröm ventilátorok Camp Nou ordított. Barcelonát támogatták a lehetetlen útra. A párizsiak, akik megpróbálták megnyugtatni a játékot, és megszakítások voltak, amelyek az idő múlásával, füttyentett.

Barcelona, ​​aki miután legy� �zte a hercegi hajlam változott, és megállapította, az elveszett forma, éppen ellenkezőleg, továbbra is támadni.Messi két lövése, közvetlenül a Neymar Trap kapu felső sarkában.

A szünet előtt a vörös-kék cél volt a második. Iniesta 16 éves korában Maruqionhose elhomályosította, és sarka sújtotta a szerencsétlen Kurzawu-t, aki kopogtatta a labdát a saját hálójába.

A Barcelona álma tovább élt, sokkal inkább, amikor a második félidő elején megbüntette a Neymarát a büntetett Lionel Messi ellen.

3: 0 öt percen belül. És most, hogy minden erőfeszítést meg kell meghiúsítani azt.

Nem sokkal azután, Messi lövés rohant be a hazai tizenhatos és csúszik Cavani a kapufáról. Figyelmeztetés, hogy az otthon nem vett részt a szívben, néhány perccel később büntetéssé vált.Kurzawa a baloldal iránt a labdát a tizenhatos ahol Cavani visszapattant egy védekező játékos, és szerzett üt és alá tekert legyőzte bet365 kifizetés kapus ter Stegen.

62 perc volt hirtelen más. Barcelona, ​​amely addig találkozott egyetlen cél, hogy a kiterjesztés szükséges előre másik három.

kérlelhetetlen matematika jutott, mindenki azt mondta volna. De Barcelona még egy látszólag reménytelen helyzetbe sem esett.

Végül, mikor az esélyei szűkösnek tűntek, feleslegesen felkelt. Két perccel a tábla vége előtt a pontszám még mindig 3: 1 volt.

De akkor Neymar elvette.


V 88.egy pillanatnyi lövés a lövés közvetlen lövéséből, tökéletes lövés a falon.

Két perccel később a második büntető büntetést vitte a meccsre és Suarez csapattársa biztonságban küzdött.

És az ötödik percben egy folyékony központot küldött bet365 fogadási bónuszok a váltakozó Sergio Robert lábára, aki olyan célt ért el, amelyet kevesen hittek.

A labdarúgás logikájával ellentétes érzés volt a világon. A Barcelona a Bajnokok Ligája negyeddöntőjén van.

A német Dortmund a hattrick csatárral, Aubameyang-val is edzője volt.Nyilvánvaló azonban, hogy annak ellenére, hogy a hazai győzelem 4: 0 Benfica Borussia eredményezi árnyékában a történelmi eredmény a Nou Camp.

bet365 bónusz not4bbtext" id = „- fc-barcelona-Paris-ST- germain-6-1-2-0 - "> FC Barcelona - Párizs Germain 6: 1 (2: 0)

bet365 fizetési módok

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára