štvrtok 20. júla 2017

Budějovice po zostupe začali remízou, Opava zdolala Frýdek-Místek

Futbalová národná liga, ako sa druhá najvyššia súťaž oficiálne volá, začala v piatok, Ústí remizovalo s Táborský 1: 1.

Domáce nepremenili penaltu. Kuzmanovic vychytal gólman Frýdku-Místku Prepsl, ale domáci to príliš mrzieť nemuselo, lebo vyhrali 1: 0. Frýdek-Místek dlho odolával tlaku, v 77. minúte však už inkasoval. Schaffartzik trafil brvno a odrazenú loptu zrazil do vlastnej bránky Literaki.

České Budějovice vo Vlašimi inkasovali už v 5. minúte po tom, čo center přizvedl Kučera.


Navyše čoskoro nato trafil brvno Reiter. V 30. minúte postupoval od polovice ihriska sám na bránku Linhart a zrovnal. Juhočesi potom mali prevahu, vytvorili si rad šancí, ale brankára Budinskeho už neprekonali.Nepodarilo sa to ani Linhart, ktorý po faule na Kalod kopal pokutový kop. Svoju strelu ale nasmeroval do brvna. V bet365 stavky závere ešte Kalod trafil tyč.

Lepšie do stretnutia vstúpila Sigma a už v siedmej minúte sa presadila zásluhou Rolinc. Lenže už o minútu išiel brankár Blaha do súboja po centre, loptu nezískal a Malcharek hlavou zamieril bet365 mobil do odkrytej bránky. Do polčasu ešte zvýšili úplne voľný Dedič a po brejku Mozoľ.

Olomouc mala rad šancí, ale trápila sa so zakončením. Naopak, v 76. minúte premenil Malcharek penaltu za faul na dedičov a v závere výhru ešte navýšil hlavou Tomeček.

Kľúčovou postavou zápasu medzi Sokolovom a Pardubicami bol domáci útočník Bidje Manzia z Demokratickej rep ubliky Kongo, ktorý na západe Čiech hosťuje z Dukly.Prvú šancu síce ešte nevyužil, ale v 68. minúte sa po dlhom aute oprel do lopty a brankár Frydrych stihol zasiahnuť až za bránkovou čiarou.

V 74. minúte však Manzia zahral v útočnom pokutovom území rukou, dostal druhú žltú kartu a bol vylúčený. Sokolov sa však ubránil a uhájil tri body.

Vyšehrad na domácom ihrisku na Žižkove pri historickej premiére v druhej najvyššej súťaži jasne prehral. Znojmo vyšiel úvod obidvoch polčasov. Už v 5. minúte zariadil vedenie Okleštěk.

Navyše za tri minúty zvýšil Šamánek, ktorý zakončil závar pred bránkou po štandardnej situácii strelou pod brvno.Potom sa prebudil aj Vyšehrad, ale niekoľko nádejných akcií nedotiahol ku gólovej radosti.

Hostia znovu udreli v úvode druhého polčasu, kedy sa v rozmedzí štyroch minút bet 365 trafili Žondra a Ledecký, bet365 bonus ktorý prišiel do hry po prestávke.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára