pondelok 17. apríla 2017

Anglický James Taylor: Alex Hales sa odrazí od frustrácie

Ak sa niekto je spôsobilý brániť rodokmeň Alex Hales ako potenciálny testu otvárač je James Taylor, ktorý bol svedkom z prvej ruky rozvoj svojho okresného tímový kolega je na dlhé formy krikete v posledných dvoch sezónach v Nottinghamshire.

Hales mohlo dôjsť k zlyhaniu v tomto počasí, skrátená otváracia trojdňové turné zápas v Južnej Afrike, odmieta dvakrát ôsmich po tom, čo bol podporený Trevor Bayliss, tréner Anglicka, aby sa stal kapitána Alastair Cook najnovšie otvorení partnera pri prvom test začína v Durbane na Boxing Day.England nadhadzovačov frustrovaní ako búrka skončí prvé turné zápas v Južnej Afrike Celý článok

Avšak, 26-ročn� � nie je práve vybral pre jeho využije v medzinárodných obmedzený-overs kriket, kde je jediný Angličan, že zaznamenal medzinárodné stáročia v oboch 20 a 50 viac formátov.Hales preukázal pôvod v prvotriednom krikete tiež v priemere 51 a 49 v každej z posledných dvoch rokoch.

Taylor, ktorý začal turné s storočia na prvý deň tohto stretnutie proti Južnej Afrike Invitational XI, povedal: "ja viem, že to bude frustrovaní, ale to sa stáva, že je to len jeden zápas a ako otvárač je to ťažké miesto k pálke. Chystáš sa dostať tie nízke skóre, ale som si istý, že odrazí späť

"Je to len hral v Spojených arabských emirátoch. - úplne odlišných podmienkach odtiaľto.V ideálnom prípade by ste streliť stovku vo svojej prvej hre, ale to nemusí vždy fungovať takhle a ja som si istý, že budete odraziť k ďalšej hre. "

Taylor bolo povedané po Anglicku príprav prvý test budúci týždeň boli zasiahnuté p očasia na Highveld, sa hra zastavila len šesť minút do popoludňajšej časti veľkolepé búrky.

na rozdiel od Anglicka World Twenty20 zápasu proti New Zealand v Bangladéši v minulom roku, rozhodca bol pripravený na scénu tímy odchádzajú, keď rozoklaný blesk udrel tesne nad zemou.Oneskorenie v Chittagongu spôsobilo, že Stuart Broad sa sťažoval, že bezpečnosť hráčov bola ohrozená - ale tentoraz to nebolo a tak, že blesk pokračoval niekoľko hodín, hra sa nikdy neobnovila. Odmietli dve stretnutia s praxou, s ktorými sa naozaj mohli stať, najmä preto, že Jimmy Anderson a Broad boli obmedzené len na päť a šesť overs v poradí. Mark Footitt bol taktiež vykradnutý snáď jeho finále Príležitosť podať žiadosť o miesto v anglickom XI pre Durban. Rameno ľavého ramena vytvorilo nepravidelné zobrazenie v prvých inningoch, keď si zobral dva na 51 rokov a rád by dal ďalšiu šancu ukázať, čo môže robiť.Možno ešte dosta ť príležitosť v konečnom warm-up Anglicka stretnutie proti Južnej Afrike A počnúc rokom Pietermaritzburg v nedeľu, ale pravdepodobne iba v prípade buď Anderson alebo Broad sú oddýchnutí.

V prípade, že búrka, ktorá zasiahla krátko potom, obed bol veľkolepý je odpaľovanie Anglickom, než to bolo niečo, ale. Keď začala ráno, turisti boli 99 tri a Gary Ballance, neporazený na šesť cez noc, chce dokázať, že vo svojom prvom Anglicku knock od pádu po Ashes testu z minulého roku Pána.

Bolo nejaké pekné zábery z Ballance, ktorý začal svoju kariéru test predtým, než stratí svoju cestu na začiatku tohto roka.Avšak, po dosiahnutí 25 bol chytený v polovici dňa sa pokúsi vytiahnuť Junior Dala, muža, ktorý dvakrát zamietol Hales v tomto stretnutí. S tým šiel nejaké nádeje Ballance mal nútiť svoju cestu do Anglicka strane prvom teste, Nick Compton teraz zdanlivo istý nároku úlohu NO 3 po svojom premiérovom sm eny 58 sem.

Ballance odchod vyvolal snímku, ktorý vyústil v Anglicku stráca tri bránky v osem lôpt. S náskokom 418 v tej dobe predpokladá, že kolaps bol skutočne bezvýznamný v širšom kontexte tohto zápasu, ktorý nemal štatút prvotriedne.

Jonny Bairstow bola druhá z týchto gólov na jeseň, pre zlaté kačice, potom, čo bol kruto súdiť, že mierne pozadu Dieter Klein.Joe Root, ktorý začínal deň neporazený na 26, aspoň top-zaznamenal vo smenách s 39, ale nemohol kopať ďalej, Dala chytí skalp svetovej No1-zaradil test pálkara.

Root prinajmenšom strávil takmer dva hodín v stredu a vzhľadom k jeho forma v tomto roku - za Yorkshireman zasiahla fenomenálnych 2.131 medzinárodnej behy doteraz v roku 2015 -. Anglicko nebude starať sa o neho, keď začne vážna vec v sobotu v týždni proti Južnej Afrike

Chris Woakes a Broad boli tiež obaja prepustení lacno Dala, ktorý slávil pamätný päť bránky úl ovok.Smena potom dospel k záveru, keď Moeen Ali a Ben Stokes, a to ako v dvadsiatych rokoch, odišiel.

Keď hra pokračuje po obede, Anderson dostal nový loptu prvýkrát v stretnutí. Bol schopný misy jediný skončila skôr, než sa otvorila nebesá. Footitt tiež podarilo získať starších vo ale ďalej podkopal jeho výberu tvrdenie tým, že pripustí päť behov od neho.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára