štvrtok 13. apríla 2017

Ryan Hall tesní Leeds prvé miesto s posledný pokus gasp proti Huddersfieldu

Ani Francis Ford Coppola mohol napísať skript tak dramatický, ako to. RFL sa iste očakáva večer plný zvratov s toľko ako tri tímy v hone na štíte lige vedúcich predstaviteľov, ale to bolo športové dráma od samého hornej zásuvky.

Bolo rugby league je a Ryan hall Sergio Agüero moment. Že Kevin Sinfield sa rozhodla prijať trest vyrovnať skóre sa dve minúty zostávajúce naznačil, že Leeds robil svoju prioritu zabezpečeniu domáce semifinále v play-off.Tri priame porážky od finále Challenge Cup je nechal zraniteľné pred túto hru a Wigan je hlasné 47-12 víťazstvo nad Castleford naprieč Pennines znamenalo vrtuľník prevážal trofej bol na ceste do Wiganu.

A le potom, po konečná siréna, cue Hall. Bolo to šiestykrát prvé miesto zmenilo ruky na mimoriadnej nočnej akcie a najpozoruhodnejšie úpravou na pravidelné sezóny v histórii Super League. K dispozícii je spravodlivý argument navrhnúť Hall mal jeho najhorší zápas v Unibet-Recenzia stávkovej kancelárie sezóne k tomuto bodu, ale veľkí hráči vytvárajú veľké momenty.Kop z Danny McGuire poslať Hall preč bolo nádherné a Anglicka Krídlo je pick-up a závod na trati boli rovnako dobré.

A keď sa prach usadil a všetci takmer podarilo dych back, realizácia začala nastaviť tým, že play-off je ešte pred nami. Bez robí medvediu službu St Helens, alebo Wigan, málokto by sa sťažujú, ak sú tieto dve West Yorkshire súperovi produkoval Grand Final tak dobré, ako to.


Ten, kto robí to na Old Trafford, bude trvať niečo zvláštne poraziť to.

S dve minúty zostávajúce bolo Huddersfield, ktorí mierili domáci semifinále a Wigan sadu na uplatnenie nároku na £ 100,000 cena za liga Vedúci štít.Leeds boli nastavené na dokončenie pozoruhodný kapitulácii pretože ich úspechu vo Wembley Challenge Cup, ale nejako našli spôsob, ako vyhrať.

"Myslím, že to bol skvelý zápas," povedal tréner Leeds, Brian McDermott. "Nemyslím si, že sme boli chudobní a nemám problém víťazný hru takhle; musíte držať tam. Sú to ťažké tím hrať, a tak skončiť v móde sme urobili, je potešujúce. Sme nehrali moc dobre, ale myslel som, že sme si to zaslúžil. "

Po stranách nebolo možné rozdeliť po úvodnom podliatiny hodine sa pokusov z Jermaine McGillvary a Stevie Ward spolu s dvomi cieľmi kus od kapitáni, Danny Brough a Kevin Sinfield, čo je 8-8.Obrana sa ukázalo supreme až do tohto bodu, ale p otom, čo Jamie Ellis zneužiť chybu zo sály, ktorý sa nechal Brough kop odskočiť, konverzie Brough a ďalšie penalty dal Huddersfield, čo sa zdalo pohodlné osem bodov vyrovnávacej pamäte.

Ale potom prišiel comeback. Tom Briscoe je pokus dal Leeds šancu sa šiestich minútach opustili pred trestom Sinfield a že zápas-definitívnym okamih zo sály nejako im podal prvé miesto. V prípade, že play-off sú z polovice tak dramatický, ako to, rugby liga je v pre liečbu v budúcom štrnásť dní.

Unibet-Viac informácií

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára