sobota 15. apríla 2017

Brazílsky Petrobras škandál vyšetrovatelia budú tiež skúmať olympijské zmluvy

Andrade Gutierrez a Queiroz Galvao manažéri boli uväznení čeliť obvineniu z korupcie.

Odebrecht a Andrade Gutierrez odmietol komentovať.Ostatné spoločnosti neodpovedal na žiadosť o komentár.

Vytiahnutie bezpečný a škandál-zadarmo hry je Brazília, ktorá stratila globálny vplyv v priebehu posledných piatich rokov ako ekonomický boom ustúpili dôležité, aký teraz je jeho najhoršie recesie za tri desaťročia.

Rio de Janeiro starosta Eduardo Paes, možný 2018 kandidáta na prezidentský úrad, hovorí, že Brazília môže zvýšiť svoju povesť s úspešnou olympiádu.

jeho city správa dohliada na väčšinu stavebných projektov, aj keď niektoré s� � financované federálnej alebo štátnej vlády a súkromné ​​spoločnosti Rio 2016 spracováva niektoré non-stále štruktúry, ako je sedenie.


City Hall povedal, že sú všetky zmluvy sú otvoriť na kontrolu a že je k dispozícii pre prípadné vysvetlenie.Rio 2016 uviedol magistrát je zodpovedný za stavbu olympijských športoviskách.

Šetrenie Petrobras spomalil alebo zastavil ďalšie infraštruktúrne projekty v Brazílii ako inžinierske firmy sa snažia uzatvárať pôžičky a niektorí, vrátane OAS, podali návrh na konkurz.

Ale radnice Riův sa zaviazala k obmedzeniu akejkoľvek spad na olympijských hrách, úverovania peňazí, aby sa zabránilo spomalenie v stavebníctve, vedúci mestskej vládne zdroje povedali agentúre Reuters.Všetky stavebné je kritizovaný byť dokončená na zač iatku budúceho roka.

Medzinárodný olympijský výbor (MOV) predstavitelia ocenili pokrok v miestach po počiatočných omeškaniach.

MOV nereagovala na žiadosť pre komentár o možnom vyšetrovaní.

Romario, ktorý je súčasťou tímu vysoko postavených vyšetrovatelia so sídlom v južnom meste Curitiba, povedal, že polícia v úmysle pokračovať v rozširovaní svojej medzník sonda mimo Petrobras, aj keď na Najvyšší súd ťahov kusy vyšetrovanie nie je priamo zahŕňajúce olejovú firmu do iných štátov.

vládna Bet365-Klikni pre svoj bonus cestné stavby agentúra, DNIT a ďalšie oddelenie vládne infraštruktúry sú tiež potenciálne ciele pre vyšetrovateľov, povedal Romario.

povedal, že najvyšší súd môže prijať ďalšie kusy prípadu od Curitiba v budúcnosti, ale že polícia bude pokračovať vo vyšetrovaní za Petrobras tak ako tak.

Bet365-Podrobnosti

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára